Om mig

OM MIG

Hvem er jeg?

Jeg hedder Katrine, er født i 1983 og bor i Valby med min datter, som er hos mig hver anden uge. Jeg har taget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse fra SEOP, som er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, hvor jeg også er optaget som medlem. Jeg er desuden uddannet cand.scient. I idræt fra Københavns universitet, og har altid haft en passion for at arbejde med mennesker, og se dem udvikle sig. Jeg har blandt andet arbejdet som gymnasielærer i over 10 år, og har haft det privilegie at følge unge mennesker på vej i 3 vigtige år af deres liv.

Hvilken uddannelse og erfaring har jeg?

Med min uddannelsesbaggrund i idræt, og som yogalærer, har jeg erfaring med hvor vigtig kroppen er for vores velbefindende, og hvor tæt forbundet krop og psyke er. Gennem arbejde med kroppen kan vi tilgå følelser og oplevelser, som kan være svære at tale sig til. Derfor har jeg i terapien et stort fokus på hvad der sker i kroppen, og benytter mig ofte af forskellige former for groundingteknikker og vejrtrækningsøvelser, som hjælper til at regulere nervesystemet.

Jeg har fra en tidlig alder selv benyttet mig af psykoterapi til bearbejdning af de sår, som min barndom, sygdom og livskriser har påført mig. Jeg har på egen krop erfaret hvilken forskel det kan gøre at arbejde med sig selv i psykoterapi og er klar til at støtte dig i din proces.

Individuel terapi med fokus på dig

Jeg tilbyder individuel terapi, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Med nærvær, nysgerrighed og respekt for dig og din situation, hjælper jeg dig tilbage på sporet hvis du føler at du har mistet orienteringen i dit liv.